Oferim 2 burse la #TalentBet pentru luna august

Oferim 2 burse la #TalentBet pentru luna august

Pe final de vară susținem viitorul industriei de comunicare, oferind 2 burse pentru oamenii talentați care se înscriu la ediția de august a #TalentBet, acceleratorul de carieră organizat de The Alternative School în luna august. Câștigătorii primelor 4, ce includeau și prezența la #TheFutureOfCreativity, au fost deja acordate pentru Lorena Enache, Amalia Vornicu, Darius Stoian și Rareș Chirilă.

#TalentBet este o platformă de studiu, workshop și networking pentru tinerii creativi și strategi, de la agenții, de la client sau freelanceri. Beneficii? O perspectivă mai largă asupra viitorului creativității, portofolii mai articulate, ghidaj profesional în carieră, șansa de a se califica la competiții internaționale și un context în care creativi din medii diferite descoperă oameni noi.

Cei care vor să aplice pentru burse trebuie să trimită cv-ul și portofoliul la win@canneslions.ro, menționând la subiect #Scholarship #RogalskiDamaschin până pe 14 august. Bursierii, posesori ai celor mai reușite aplicații, vor avea acces gratuit la un program condensat, cu traininguri la zi, proiecții de studii de caz de la Cannes, expunere internațională și networking de primă mână, celebrat cu Kronenbourg Blanc 1664 și rosé, via Caii de la Letea.

Programul seminariilor poate fi consultat aici!

Pe durata programului, creativii vor aplica concluziile seminariilor în rezolvarea unui brief. Cea mai bună echipă se va califica la competiția digitală de comunicare integrată de la Eurobest. Cei de până în 23 de ani au, la rândul lor, acces la competiția pentru Roger Hatchuel Academy 2023.

Parteneri: Kronenbourg Blanc, Caii de la Letea & Mindspace Victoriei.

Abonează-te la newsletter!