Rogalski Damaschin PR este noua agenție de relații publice care, începând cu luna noiembrie 2022, va asigura servicii de strategie, cercetări de piață, planificare, gestionarea situațiilor de criză și gestionarea influencerilor pentru HUAWEI Consumer Business Group, unul dintre cele mai importante branduri din industria IT&C.

Cunoscută pentru performanțele obținute în managementul situațiilor de criză, dar și ca prima echipă din România care a intrat în top 10 al celor mai creative agenții la nivel global, conform Global Creative Index realizat de Holmes Report, Rogalski Damaschin PR este noul partener strategic de comunicare al HUAWEI Consumer Business Group.

Colaborarea dintre agenție și HUAWEI va consta în dezvoltarea strategiei de comunicare a brandului pe piața locală, prin oferirea de servicii de digital și PR. Prin noul parteneriat, Rogalski Damaschin PR va oferi soluții de creație, event management, media relations, influencer marketing și brand activations. Agenția a reușit să obțină colaborarea cu unul dintre cele mai importante branduri în tehnologie, care este lider în inovație la nivel global, în urma unui proces de selecție desfășurat în toamna anului 2022.

„România se numără printre piețele cu cea mai bună performanță în întreaga regiune CEE, iar asta ne motivează să ne alegem parteneri locali de încredere, cu care să ducem rezultatele la un nou nivel în anul 2023. Urmează să lansăm un portofoliu bogat de produse, pe care vrem să le

facem cunoscute publicului larg cu ajutorul unor parteneri cu care avem valori comune precum creativitatea și inovația.”, a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

„HUAWEI este un partener inovator de tradiție pentru români și așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună noile tehnologii revoluționare ce vin în beneficiul consumatorilor, precum și oportunități inedite de promovare ale noilor modele de smartphone-uri, ceasuri, dispozitive audio, rețelistică și PC-uri. Împreună cu noul nostru partener ne propunem să realizăm schimbări fără precedent în cotidianul nostru, precum și în industria locală”, a declarat Eliza Rogalski Managing Partner și Head of Strategy la Rogalski Damaschin PR.

Prin expertiza dovedită de-a lungul timpului în domeniul tech PR şi înțelegerea particularităților de consumer journeys din acest sector, echipa consultanților Rogalski Damaschin Public Relations va contribui la consolidarea poziției de piață a companiei HUAWEI Consumer Business Group și a produselor și serviciilor sale în România.

Abonează-te la newsletter!